SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Emniyeti'nde atama rüzgarı

Bursa'da yeni terfilerle birlikte şube müdürleri ve Emniyet Müdür Yardımcıları'nın yeni görev yerleri belli oldu. Asayiş, Terör, Organize, N

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Emniyeti'nde atama rüzgarı
Bursa'da yeni terfilerle birlikte şube müdürleri ve Emniyet Müdür Yardımcıları'nın yeni görev yerleri belli oldu. Asayiş, Terör, Organize, Narkotik ve Siber Suçlar Şube Müdürleri'nin yerleri değiştirildi.

Nilüfer Emniyet Müdürü Ali Altınsoy, Çevik Kuvet Şube Müdürü Serdar Çalışkan, Gemlik Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu Emniyet Müdür Yardımcılığı koltuğuna oturdu. Asayiş Şube Müdürü Recep Gündüz ise Bölge Krminal Polis Laboratuvarı Müdürü oldu.
Tayin kararına göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Tansel Orakoğlu Terörle Mücadele Şube Müdürü, Siber Suçlar Şube Müdürü Hakan Uzundağ Asayiş Şube Müdürü, Yıldırım Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürü ve daha önce aynı şube yardımcı olan Yücel Öktem'e Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü teslim edildi.
Gökhan Eliaçık Siber Suçlar, Osman Küçükseymen Bölge Trafik Denetleme, Rıdvan Sülün Silah ve Patlayıcı, Abdullah Atagün Pasaport, Özkan Gülaç Basın Protokol, Necati Ergür Bütçe, Mümtaz Aycan Yabancılar, Ali Kırdağ Demir Personel, Uğur Toksoy Çevik Kuvvet, Hasan Turan Yıldırım, Hanifi Savur Hassas Bölgeler, Memduh Pişkin Teknik, Seyfettin Soy Eğitim, Cem Bal Özel Güvenlik, Murat Hüsnü Zeybek Nilüfer, Serdar Makinecı Mudanya Deniz Liman, Serter Özlen Ulaştırma, Abdullah Tomar İznik ve Sefer Serdar Kestel Emniyet Müdürü oldu.
Emniyet Müdür Yardımcılığı'na yükselen Ali Altunsoy Muhabere Elektronik, Serdar Çalışkan Çevik Kuvvet'ten sorumlu olurken, Gemlik Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ise yerinde kaldı. İki müdür yardımcısının da görev alanları değişti. Buna göre Tugay Dikmen Kaçakçılık ve Organize ve Organize Suçlar, Şahin Dizman Personel'e bakacakken, Recep Gündüz Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Krminal Polis Laboratuvarı Müdürü oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.