SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı

Bursa İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya başkanlığında yapıldı. ( Bursa Milli Eğitim Müdürlüğü - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı yapıldı
Bursa İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya başkanlığında yapıldı.


Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sendika başkanları, il ve ilçelerde görevli eğitim yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.

Komisyon Başkanı Sarıkaya, tüm komisyon üyelerinin görüş ve önerilerinin tartışılmasının ve tavsiye kararı olarak desteklenmesinin Bursa'nın eğitimi için büyük önem arz ettiğini belirterek, efektif ve katılımcı bir toplantı olması gerektiğini belirtti.

Katılımcılara danışma kurulunun işleyişi hakkında bilgiler veren Sarıkaya, "Kurulumuza verecekleri desteklerden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Burada çok değerli görüşler ve öneriler paylaşılacak. Verilecek öneriler ve alınacak kararlar, gelecekte yapacağımız çalışmalara rehber olacak ve eğitim çalışmalarımızın yol haritasını belirleyecek." dedi.

Geniş tabanlı bir katılımla gerçekleştirilen toplantıda öğrenciler, okul güvenliği, fiziki yapı, öğretmen motivasyonu, okul polisi uygulamaları, faaliyetler ve projelerin il düzeyinde sürdürülmesinde karşılaşılan sorunlar hakkında diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapılması gibi birçok konunun değerlendirilmesi yapıldı.

İl Milli Eğitim Strateji Geliştirme Şube Müdürü İbrahim Ataman'ın son toplantıda alınan kararların uygulanmasına dair yaptığı sunumun ardından toplantı sona erdi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.