SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa-İzmir yolu trafiğe kapanıyor

Karayolları tarafından yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle Bursa-İzmir D-200 karayolu Nilüfer-Orhaneli Kavşağı ile Çalı Yolu-Ata Bu

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2013 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2013 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karayolları tarafından yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle Bursa-İzmir D-200 karayolu Nilüfer-Orhaneli Kavşağı ile Çalı Yolu-Ata Bulvarı Kavşağına kadar olan gidiş bölümü, 27 Mart 2013 Çarşamba gününden itibaren trafiğe kapatılacak. 


Şehir merkezi istikametinden Küçük Sanayi- Görükle istikametine gidecek araçlar, Mudanya Köprülü Kavşağından Mudanya Yolu Sanayi Caddesi istikametine yönlendirilerek, Filament Kavşağı ve Kavaklı Caddesi dönel adalı kavşağından Ata Bulvarına yönlendirilerek, İzmir Yolu Çalı Kavşağına ulaşılacak. Ayrıca Balıkesir İzmir istikametine gidecek transit trafik Mudanya Yolundan Bursa Çevre Yoluna yönlendirilecek.
Mudanya Köprülü Kavşağı girişinde araçların Mudanya Yoluna yönlendirilmesi için 400 metre geriden ayrıca bilgi ve yön levhaları konularak daraltma yapılacak ve şehir merkezi Acemler istikametinden Beşevler-İhsaniye bölgesine gidecek araçların geçişine izin verilerek Nilüfer-Orhaneli kavşağının üst kollarından ulaşım sağlanabilecek.
Bursa-İzmir D-200 karayolunun Küçük Sanayi Kavşağı ile Uludağ Üniversitesi kavşağı arasındaki yol kesiminde alt yapı ve drenaj çalışmaları da yapılacağından gidiş-dönüş bir şerit daraltma yapılacak.
Yaklaşık 15 gün sürmesi planlanan 1. etap çalışmalar süresince sürücülerin çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olunması trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, bilgi levhaları ile gösterilmiş alternatif güzergahları tercih etmeleri gerekiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.