SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa- Madde bağımlısı genç anne ve babasını rehin aldı

Bursa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen Burhan Y. (27), anne ve babasını bıçakla rehin aldı. Gelen polisleri görünce ebeveynlerin

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2019 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2019 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa- Madde bağımlısı genç anne ve babasını rehin aldı
Bursa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen Burhan Y. (27), anne ve babasını bıçakla rehin aldı. Gelen polisleri görünce ebeveynlerini serbest bırakıp kendisini eve kilitleyen Burhan Y., 2 saatlik çabanın ardından ikna edilerek gözaltına alındı.


Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu öne sürülen Burhan Y., sabah saatlerinde geldiği evde, annesi Dürdane Y. ve babası Şeref Y. ile tartıştı. Yaklaşık bir haftadır eve uğramadığı belirtilen Burhan Y., kapıyı kilitleyip, anne ve babasını bıçakla rehin aldı. Aldığı maddenin etkisinde olduğu ifade edilen Burhan Y., evin pencerelerini kırıp, bağırıp çağırmaya başladı.  Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Burhan Y., gelen polis ekiplerini görünce anne ve babasını serbest bıraktı. Kapıyı üzerine kilitleyen Burhan Y., polis ekiplerine evdeki eşyaları fırlattı. Polisler, yaptıklarının hem suç, hem de günah olduğunu belirttikleri Burhan Y.'yi, yaklaşık 2 saatlik çabanın ardından ikna etti. Kapıyı açan Burhan Y., polis otosuna bindirilerek emniyete götürüldü. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.