SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa medyası Şanlıurfa'da

BURSADA YAYIN YAPAN GAZETE, TELEVİZYON, İNTERNET MEDYASI VE BASIN MESLEK ÖRGÜTÜ TEMSİLCİLERİNDEN OLUŞAN HEYET BAŞBAKANLIK BASIN YAYIN ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYONU İLE AFAD'IN MÜLTECİ KAMPLARINDAKİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEMEK ÜZERE ŞANLIURFA'YA GİTTİ. (MUSA ÖZTÜRK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa medyası Şanlıurfa'da
Bursa'da yayın yapan gazete, televizyon, internet medyası ve basın meslek örgütü temsilcilerinden oluşan heyet Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü organizasyonu ile AFAD'ın mülteci kamplarındaki çalışmalarını yerinde incelemek üzere Şanlıurfa'ya gitti. 
Basın Yayın Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı'nın da yer aldığı Bursa medyası heyeti iki gün sürecek program için dün akşam Şanlıurfa'ya ulaştı. AFAD'ın mülteci kamplarında ve bölgede yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyecek olan heyet, sınır şehri Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel mekanlarını da ziyaret edecek. Halfeti, Balıklıgöl, Harran ve müze gezileri de yapılacak. Bursa merkezde yayın yapan gazete, televizyon, radyo ve internet medyası mensupları ile basın meslek örgütü temsilcileri ve ilçelerdeki yerel medya temsilcilerinin de yer aldığı 44 kişilik heyetin Şanlıurfa programı yarın tamamlanacak. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.