SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa olağanüstü yılbaşı geçirecek

Yeni yıla kayak yaparak girmek için binlerce tatilcinin akın ettiği Uludağ'da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Otellerdeki dolu

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa olağanüstü yılbaşı geçirecek
Yeni yıla kayak yaparak girmek için binlerce tatilcinin akın ettiği Uludağ'da güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığı oteller bölgesinde JÖH birliklerinin de bulunduğu 150 deneyimli asker görev yapacak. 
Yılbaşı öncesi güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkaran İl Jandarma Komutanlığı Uludağ Milli Parkı gişelerinden başlayarak birçok yerde güvenlik noktası oluşturmuş durumda. Devriye görevi yapan trafik ve asayiş ekiplerinin yanı sıra güvenlik noktalarında Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri de bulunuyor. Ekipler, bomba arama ve narkotik köpekleriyle zirveye gelen araç ve kişiler üzerinde arama yapıyor. Türkiye'de sadece 17 adet olan kimlik okuma gözlükleriyle yapılan kimlik kontrollerinin ardından jandarma ekipleri gelen misafirlere kolonya ikram edip yolcu ediyor.
Yılbaşı gecesi kaybolma ve mahsur kalma olaylarına karşı ise Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de 7/24 nöbet bekliyor. Oteller bölgesinde 150 personel ile güvenliği sağlayan jandarma ekipleri bölgede adeta kuş uçurtmuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.