SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa polisi ele geçirdi! 250 bin lira değerinde, tam 5 bin tane...

Bursa narkotik polisi İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu hap getiren zehir tacirlerini yolda yakaladı. Gözaltına alınan şahısların arabasınd

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa polisi ele geçirdi! 250 bin lira değerinde, tam 5 bin tane...
Bursa narkotik polisi İstanbul'dan Bursa'ya uyuşturucu hap getiren zehir tacirlerini yolda yakaladı. Gözaltına alınan şahısların arabasında yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan 5 bin tane uyuşturucu hap ele geçirildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Bursa'ya gelerek burada uyuşturucu ticareti yapacakları yönünde haklarında ihbar bulunan şahısları takibe aldı. Yapılan teknik takipte Bursa'ya gelmek için yola çıktıkları tespit edilen şahısların yakalanması için düğmeye basıldı. Narkotik polisi Bursa'ya girmek üzere olan ve içinde M.K. ile B.G. isimli 2 kişinin bulunduğu 34 plakalı aracı Bursa'ya giremeden yakalamak için operasyon yaptı. Operasyona eğitimli narkotik köpekleri Galya ile Rona da katıldı. Arabada arama yapan ekipler otomobilin bagaj kısmında piyasa değeri 250 bin lira olan 5 bin tane ecstasy hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şahıs, emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.