SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa şehidini uğurladı

ANKARA’DA MEYDANA GELEN PATLAMADA ŞEHİT OLAN ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ FEYYAZ İLHAN, MEMLEKETİ BURSA’NIN MUDANYA İLÇESİNDE GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. (AHMET FARUK ÇABUK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa şehidini uğurladı
Ankara’da meydana gelen patlamada şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan, memleketi Bursa’nın Mudanya ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
 

 

Ankara'da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit ateşi Bursa'ya düştü. Mudanyalı Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın baba ocağında büyük acı yaşanırken, Mudanyalılar da evlerini Türk bayrakları ile donattı. Evin yakınında taziye çadırı oluşturuldu. Muhabere Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın cenazesi askeri helikopterle Ankara’da Yenişehir Havaalanı’na getirildi. Şehidin cenazesi daha sonra ambulansla Mudanya ilçesinde Yalı Mahallesi’ndeki Duran Camii’ne getirildi. Binlerce vatandaşın katıldığı şehidin cenazesinde Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile mülki ve askeri erkan da hazır bulundu. Baba Abdülcabbar İlhan, şehidin kardeşi Gökhan, annesi Cahide İlhan göz yaşlarına boğuldu. Tabuta sarılan acılı anneyi yakınları teselli etti. İkindide kılınan cenaze namazının ardından şehidin tabutu top arabasına konuldu. Cenazede vatandaşlar teröre lanet yağdırdı. Şehit Feyyaz İlhan Güzelyalı Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.

 













 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.