SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa, şehidini uğurladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Emre Karaarslan Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Karaaslan için Mihraplı Camisi'nde cenaze namazı kılındı. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa, şehidini uğurladı
Dün Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Emre Karaarslan, Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın sıfır noktasında teröristlerle dün sabaha karşı çıkan çatışmada 6'sı asker 2'si korucu, 8 güvenlik görevlisi şehit düşmüştü. Hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Karaslan'ın ateşi Bursa'nın Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi Gökpınar Sokak'taki baba ocağına düştü. Şehadet haberinin ardından şehidin evi Türk bayrakları ile donatılırken, Karaarslan için bugün Mihraplı Camii’nde tören düzenlendi. Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Karaarslan’ın cenazesinde binlerce Bursalı gözyaşları döktü.
Şehidin 1 buçuk yıl önce evlendiği eşi Ezgi Helin Karaarslan, babası İhsan Karaarslan ve annesi Naciye Karaarslan ile kardeşlerinin ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Cenaze törenine, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları, yakınları ve çok sayıda Bursalı katıldı. Bakan Canikli, tören alanında bulunan şehidin yakınlarına taziyelerini iletirken, cenaze namazının ardından da şehidin tabutunu omuzlayarak top aracına kadar götürdü.
Şehit Karaarslan naaşı, Kestel aile kabristanına defnedilmek üzere götürüldü. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.