SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Teknik Üniversitesi Kampüsü'nde son aşamaya gelindi

Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım’dan BTÜ’ne “Hayırlı Olsun” Ziyareti   Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Bursa Teknik Üni

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Teknik Üniversitesi Kampüsü'nde son aşamaya gelindi
Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım’dan BTÜ’ne “Hayırlı Olsun” Ziyareti

 

Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Bursa Teknik Üniversitesine  (BTÜ) “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirdi. BTÜ’nin 2014-2015 Akademik Yılı açılış törenine Ankara’daki çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle katılamayan Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen’e yaptığı ziyarette, yeni akademik yılın BTÜ camiasına hayırlı olması dileklerini iletti.

 

Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Bayraktar ile birlikte geldiği BTÜ’nin Yıldırım Yerleşkesinde Rektör Prof. Dr. Ali Sürmen’i makamında ziyaret etti. Bedrettin Yıldırım burada yaptığı konuşmada, BTÜ’nin Bursa için çok önemli bir kazanım olduğunu belirterek, bu Üniversite’yi Bursa’ya kazandıran ekibin içerisinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitenin gelişmesi için BTÜ yönetimi ile birlikte çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Yıldırım, BTÜ’nin kurulumundan bugüne her aşamasında çalışmaların merkezinde bulunduğunu ve bundan sonra da dikkatle takip ettiği çalışmaları her aşamada desteklemeye devam edeceğini kaydetti.

 

BTÜ’nin, Bursa ve Bursa sanayisinin teknoloji üretimine geçmesi için bir anahtar olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldırım, Kestel ilçesi Çataltepe mevkiinde yapılacak olan BTÜ Kampüs alanının önündeki bürokratik engellerin aşılması için de birlikte çalıştıklarını vurgulayarak devam ettiği konuşmasında, artık yapılaşmaya başlanması için son aşamaya gelen kampüs alanı için en hızlı şekilde hareket ederek BTÜ’ne ve dolayısıyla Bursa’ya çok önemli bir kampüs kazandıracaklarını kaydetti.

 

Milletvekili Bedrettin Yıldırım ve Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Bayraktar’ın birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Sürmen ise Bursa’ya verdikleri hizmetler ve BTÜ’ne destekleri nedeniyle önem verdiği iki şahsiyeti birden üniversitede ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Sürmen, ziyaret sırasındaki konuşmasında Milletvekili Bedrettin Yıldırım’a ve Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Bayraktar’a bu yıl ilk kez öğrenci kabul eden ve gelecek yıllarda açılması planlanan bölümlerle ilgili BTÜ’nin hedeflerini anlattı. Konuşmasında BTÜ’nin yurtdışındaki üniversitelerle kurduğu işbirliğini her geçen gün arttırdığını aktaran Prof. Dr. Sürmen, eğitimde ve bilimsel araştırmada ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olmayı amaçladıklarını yineledi. BTÜ’ne ülkemizin araştırma üniversitesi olma vizyonu belirlediklerini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Ali Sürmen bu amaç için her geçen gün daha da artan bir hızla çalıştıklarını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.