SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa trafiğine Başbakan Erdoğan ayarı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 18 Temmuz Cuma günü saat:17.30'da Gökdere Meydanında Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2014 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2014 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa trafiğine Başbakan Erdoğan ayarı
Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 18 Temmuz Cuma günü saat:17.30'da Gökdere Meydanında Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı miting sebebiyle Bursa trafiğine ayarlama yapıldı.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, "Başbakan’ın yapacağı miting nedeniyle 18 Temmuz 2014 günü saat 12.00 ile 20.00 arası ve miting süresince, Gökdere Meydanı ile Ankara yolundan Gökdere çıkışı, Atıcılardan Gökdereye çıkış, Haşimişcan Caddesi, Gökdere gidiş, Meydancık Çıkış, Gökdere'den Acemreis Cami lambalarına kadar gidiş ve geliş, Meydancık Gökdere istikameti iniş, Beyazıt Caddesi, Kurtuluş Caddesi Mahmutbey Caddesi istikameti araç trafiğine kapatılacaktır. Sürücüler, Gençosman Kavşağından, Çevre yolu, Ankara yolu, İzmir yolu istikametlerini kullanabileceklerdir" denildi.
Ayrıca Başkanın Bursa’ya geliş ve gidişinde geçiş yapacağı ana yollar ve güzergahlar ile bağlantı yolları kısa süreli olarak geçiş esnasında araç ve yaya trafiğine kapatılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.