SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa yaz spor okulları açılışı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin: "Yaz spor okullarında hedefimiz 55 bin çocuğa ulaşmak"

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2014 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2014 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa yaz spor okulları açılışı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin: "Yaz spor okullarında hedefimiz 55 bin çocuğa ulaşmak"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin (GHSİM), hedeflerinin yaz spor okullarında 55 bin çocuğa ulaşmak olduğunu söyledi. AA muhabirine açıklamalarda bulunan Şahin, il merkezi ve tüm ilçelerde toplam 80 spor tesisinde 25 branşta 3 dönem halinde öğrencilerle bazı branşlar hariç sporla ücretsiz bir şekilde buluşacaklarını kaydederek, ''Üç dönemlik çalışmada hedefimiz 55 bin çocuğa ulaşmak ve bunların içinden aktif sporcu çıkarmak. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kurslara katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Kurslarımız yüzme hariç; oryantring, futsal, eskrim, yelken, masa tenisi, basketbol, halter, taekwondo, voleybol, izcilik, tenis, judo, karate, bocce, güreş, badminton, hentbol, boks, jimnastik, satranç, atletizm, okçuluk ve wushu dallarında haftanın 7 günü yapılacak.'' dedi.

''Tüm velilerimizi bize desteğe bekliyoruz. Başarı için aile desteği de önemli.'' ifadesini kullanan Şahin, ''Aile destekli öğrenci
ve sporcularımız daha başarılı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Kayıtlarımız çok kolay. 5-18 yaş aralığındaki çocuklar kayıt yaptırabilecek.
Kayıt sırasında velisiyle birlikte sporcu için 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve il müdürlüğünün bastırdığı broşür doldurulup başvuru merkezlerimize teslim edilecek. Yapılan müracaat sayısına göre tesislerimizde gruplar oluşturacağız.'' diye konuştu.

Kayıt ve bilgi alımı için; http://bursa.gov.tr web adresinden veya Atatürk Spor Salonu 0224 220 96 90 numaralı telefonlardan ulaşılabilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.