SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa yeni huzurevine kavuşuyor

Bursa'nın İznik ilçesine yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı. İznik Belediyesi ile hayırsever Yahya Şükrü Gür tarafından annesi

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa yeni huzurevine kavuşuyor
Bursa'nın İznik ilçesine yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.
İznik Belediyesi ile hayırsever Yahya Şükrü Gür tarafından annesi adına yaptırılan huzurevi yaklaşık 2800 metrekare alana 3,5 katlı olarak inşa edildi. 33 odası bulunan huzurevinde birer hemşire ve doktor odası, revir, zemin katında yemekhane ve dinlenme salonu bulunuyor.
Mayıs ayı itibari ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na devri yapılarak hizmete açılacak huzurevinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Osman Sargın, "Hayırsever iş adamımız ilçemizin ihtiyacı olan huzurevi için destek verdi. Bünyemizde bulunan arsaya böylesine hayırlı bir yatırım yaptı. Birlik olunca her zorluğun altından kalkabileceğimizin en güzel örneğini gösterdik. Burada 101 yatak kapasitesi ve aynı zamanda ek bina ile birlikte 6 ailenin ayrı ayrı kalabileceği yeni bölüm ile birlikte yaklaşık 110 kişiyi misafir edebileceğiz. İnşaatın bitirilmesinin ardından Ülker Aktar Huzurevi hizmete girecek" dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.