SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 126 çocuğa koruyucu aile

BURSA AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE YAPILAN TOPLANTIYA KORUYUCU AİLELER VE DAVETLİLER KATILDI. (HURŞİT TOPAL/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2017 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 126 çocuğa koruyucu aile
Bursa'nın Gemlik ilçesinde “koruyucu aileler” bilgilendirildi. 
Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya koruyucu aileler ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Erkut Öneş, “Devlet olarak bizler çocuklarımızın her türlü bakımını ve ihtiyacını karşılıyoruz. Ancak her çocuğun aile ortamında yaşama hakkı da bir gerçektir. Bizler bakım ve koruma altında olan çocuklarımızın aile sıcaklığında sevgi dolu, güvenli ve donanımlı bir aile ortamında yetişmelerini istiyoruz. Bu sebeple koruyucu aile olmak, hem çocuklar için, hem çocuk hasreti çeken ebeveynler için çok değerli bir projedir. Bursa’da koruma ve bakım altında bulunan 146 çocuğumuza 126 koruyucu ailemiz kucak açtı. Tek temennim, aile sevgisinden mahrum tek bir çocuk kalmayana kadar bu hizmetin devam etmesidir. Koruyucu aileler bizim kahramanlarımızdır. Onlar toplumumuzda erdemli ve şefkatli birer örnektirler” dedi.
Konuşmanın ardından il müdürlüğünce hazırlanan koruyucu aile kamu spotu paylaşıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan personel tarafından “Koruyucu aile nasıl olunur?”, “Kimler koruyucu aile olabilir?” sorularına açıklık getirildi. Toplantının sonunda 1999 yılından itibaren koruyucu ailelik yapanlar duygularını paylaştı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.