SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 15 Temmuz şehitleri için orman

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı tesis edildi. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Orman İşletme Şefliği, İl

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 15 Temmuz şehitleri için orman
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı tesis edildi. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Orman İşletme Şefliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Koyunhisar Mahallesi Muhtarlığı’nın katkılarıyla Koyunhisar yolu üzerinde 15 Temmuz şehitleri için hatıra ormanı oluşturuldu. Fidan dikimine Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Garnizon Komutanı Albay Kadri Bahtiyar, İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Kur’an-ı kerim tilaveti ile başlayan törende konuşan Seyitoğlu, “15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızı anmak bizim millî görevimizdir. Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak ve onları anmak maksadıyla ilçemizde hatıra ormanı oluşturuldu. 250 şehidimiz için 250 fidan toprakla buluşturuldu. Bu vesileyle; 15 Temmuz ve bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.