SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 2 katlı ev yandı, iki kardeş ve hala öldü

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde iki katlı bir evde çıkan yangında iki küçük kardeş ile 18 yaşındaki hala yanarak hayatını kaybetti. Evin d

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2013 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2013 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde iki katlı bir evde çıkan yangında iki küçük kardeş ile 18 yaşındaki hala yanarak hayatını kaybetti. Evin diğer bölümünde bulunan anne ve baba son anda kurtuldu.



Osmangazi İlçesi Sırameşeler Mahallesi Kadıpazarı sokakta iki katlı evde saat 21.00 sularında yangın çıktı. Elektrik kontağından yada sobadan çıktığı sanılan yangın kısa sürede evi sardı.

GÜVERCİN BESLEYEN BABA İLE BANYODAKİ ANNE KURTULDU

Yangın sırasında balkonda güvercinlerini besleyen baba Serhat Taşçı ile banyoda bulunan anne Selma Taşçı, kendini güçlükle dışarı atabildi. Üst katta bulunan Zeynep (7) ve Nazlı Taşçı (4) isimli kardeşler ile hala Ecem Taşçı (18) ise yoğun duman ve alevler nedeniyle dışarı çıkamadı. Babanın ve komşuların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan 3 kişi feci şekilde yanarak can verdi.

ANNE -BABANIN ACI FERYADI

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı geldi. Yangını kısa sürede söndüren ekipler, iki kardeş ile halaların yanmış cesetlerine ulaştı. Fenalık geçiren anne ve babaya 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Anne feryat içinde "Çocuklarım yandı" diye ağlarken, baba Serhat Taşçı ise kız kardeşine sarılarak gözyaşı döktü.

Yangını anlatan bir kişi, evi saran alevler nedeniyle çocukları kurtaramadıklarını dile getirdi.

YANGIN SOBADAN YADA ELEKTRİK KONDAĞINDAN ÇIKTI

İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan ise yangın haberini alır almaz olay yerine geldiklerini, kısa sürede yangın söndürülmesine rağmen 3 çocuğu kurtaramadıklarını ifade etti. Doğan, yangının sobadan yada ev çok eski olduğu için elektrik kontağından çıkmış olabileceğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.