SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 500 bin liralık kapkaç

Bursa’da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak isteyen tekstilciyi takip eden soyguncu, iş adamı bankaya girmek istediği sırada elindeki çan

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2018 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2018 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 500 bin liralık kapkaç
Bursa’da 500 bin liralık dövizi bankaya yatırmak isteyen tekstilciyi takip eden soyguncu, iş adamı bankaya girmek istediği sırada elindeki çantayı kaçarak kayıplara karıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan kapkaç sonrası, zanlı siyah renkli lüks bir araca binip gözden kayboldu. 

Olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Soğanlı Mahallesi’nde tekstilci olduğu öğrenilen Erkan Tüzemen (41), 500 bin lira değerindeki dövizi bankaya yatırmaya gitti. Bu sırada Erkan Tüzemen'i arkadan takip eden bir kişi, elindeki çantayı kaptı. Koşarak ilerleyen şüpheli, siyah bir araca binip izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevredeki kamera kayıtlarını inceledi.

Kapkaç anı kamerada
Öte yandan kapkaç anı saniye saniye kameraya yansıdı. Görüntülerde Erkan Tüzemen'in arkasından gelen bir kişi çantayı aldı. Bu sırada çevredekiler şüpheliye tekme salladı. Bir ara yere düşen şüpheli tekrar ayaklanıp, lüks bir siyah araca binerek uzaklaştı.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.(AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.