SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 600 polis memuruna soruşturma

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 2014 yılında 600 civarında polis memuruna soruşturma açıldığını ve bu kişilerden bazılarının ise ceza

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2015 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da 600 polis memuruna soruşturma
Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 2014 yılında 600 civarında polis memuruna soruşturma açıldığını ve bu kişilerden bazılarının ise ceza aldığını söyledi.
Bursa'da katıldığı bir programda uyuşturucu tacirlerinden, emniyetin iç denetim mekanizmasına kadar birçok soruya cevap veren Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, 2014 yılında 600 polis memuruna soruşturma açıldığını ifade etti. Uyuşturucu ile ilgili geniş kapsamlı çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Yıldız, "Bursa’nın huzuru için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında vatandaşların şikayetleri çok önemli. Batıda kamudaki kurum ve kuruluşlar vatandaşların şikayetleri desteklenerek çalışıyor. Bizde bu sistem ile çalışarak hem emniyet güçlerinin yükünü hafifletmeliyiz. Hemde gençliğimizi zehirleyen bu illetin önüne geçmeliyiz" dedi.
Emniyetin iç denetim mekanizmalarından da söz eden Yıldız, 2014 yılında 600 civarında polis memuruna soruşturma açıldığını ve bu kişilerden bazılarının ceza aldığını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.