SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da acı veda! Gözyaşlarıyla uğurlandı

ÜMİT V.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da acı veda! Gözyaşlarıyla uğurlandı
Bursa'da sevgilisi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Şengül Vatansever'in babası, bu cinayetlerin bitmesi için idam cezasının geri gelmesi gerektiğini söyledi. 2 çocuk annesi genç kadın gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kütahya'dan barışmak için gelen sevgilisi Ümit V. (30) tarafından üzerine benzin dökülerek yakıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatı kaybeden iki çocuk annesi Şengül Vatansever (35) son yolculuğuna uğurlandı. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Kavaklı Camii’nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Hamitler Mezarlığı’na götürülen cenazeye, Vatansever'in yakınları ve komşularının yanı sıra eski eşi Nuri Öztürk de katıldı. Biri 12 diğeri 8 yaşındaki çocukları ise psikolojik sebeplerden ötürü cenazeye getirilmedi.


"İdam cezası çıkmalı"
Cenaze öncesi bazın mensuplarının sorularını cevaplayan baba Aydın Vatansever, “Biz kaldırıldığı hastaneye gittiğimizde olay olmuş bitmişti. Daha İstanbul’a gitmeden her şey söylendi. 2 gün kaldı hastanede. Zanlının da kendini yaktığı iddia ediliyor. Kızımın üzerine benzin dökerken kendi üstüne de gelmiş. O da yaralanmış, hastanedeymiş. Kızım böyle bir sıkıntıda olduğunu bize söyleseydi onu yalnız bırakmazdım” dedi. Kızından geriye 12 ve 8 yaşında 2 torununun kaldığını ifade eden Vatansever, “Bana bırakırlarsa onlara bakacağım. Onlar bana emanet. Darağacı gelecek. İdam olmadan bu cinayetler bitmez. 3-5 sene yatacaklar, yine yapacaklar. Başka çaresi yok, idamın gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.



Vatansever’in eski kocası Nuri Öztürk ise, “Bu olay gizlenmemeli. Bu olay Özge Can’dan sonra ikinci bir vahşet. Bu olay kapatıldıkça devam edecek. Türkiye bu olayı görmeli. Ben idam istiyorum. İdam cezası çıkmalı. Bu bir azgınlık. Çocuklarımın psikolojisini düzeltmem için destek almam gerekiyor. Kimde kalması gerektiğini çok iyi bilemiyorum. Babası onların yanında olacak. Ben 14 Ocak 2017'de anlaşmalı boşanma yaptım. Başlarına gelecek varmış. Kimse böyle olmasını istemezdi. Bu böyle olmamalı. Yapan kişiyi tanımıyorum. Kendisi Kütahyalıymış. Çarşamba günü istemeye geleceklermiş. Vicdanım rahat değil” şeklinde konuştu. (İHA)

ÜMİT V.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.