SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da adam kaçırma iddiası

Bursa'da, alacak verecek meselesi yüzünden 2 kişiyi kaçırıp, darbettikleri iddia edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. ( Uğur Ulu - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da adam kaçırma iddiası
Bursa'da, alacak verecek meselesi yüzünden 2 kişiyi kaçırıp, darbettikleri iddia edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. 






Alınan bilgiye göre, Dikkaldırım Mahallesinde 14 Haziran'da akşam saatlerinde bir otomobilden atladığı belirtilen K.K. (33) yaralı halde bir mantıcıya sığındı.

K.K, iş yeri sahibine alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşı A.Y. ile kaçırıldıklarını ve darbedildiklerini, hareket halindeki otomobilden atlayarak kurtulduğunu söyledi.

İş yeri sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, K.K'nın ifadesini aldı.

K.K. polise verdiği ifadesinde, arkadaşı A.Y. ile Çekirge Mahallesinde yürüdükleri sırada aralarında alacak verecek meselesi bulunan kişileri telefonla arayarak görüşme talebinde bulunduğunu anlattı. Yanlarına gelen kişilerin kendilerini Uludağ yolundaki bir kafeteryaya götürdüğünü, burada 10 kişinin kendilerini darbettiklerini belirten K.K, yeniden bindirildikleri araçtan hareket halindeyken kendisinin atladığını, arkadaşının onlarla olduğunu söyledi.

Polis ekipleri, K.K'nin ifadesi doğrultusunda, Heykel'de bulunan bir iş hanındaki dükkanda S.T. (30), K.T. (35), Ü.Ç. (38) ve Ö.Y'yi (29) gözaltına aldı. İş yerinde yapılan aramalarda bir ruhsatsız av tüfeği de ele geçirildi.

Ekipler, gözaltındaki zanlıların ifadesinden diğer şüphelilerin kiralık iki araçla kaçtığı bilgisine ulaştı. Araçların kiralandıkları şirketlerle irtibata geçen ekipler, plakalarını belirledikleri otomobilleri uydu üzerinden takibe aldı.

Şüphelilerin bulunduğu otomobilin Nilüfer ilçesinde seyir halinde olduğunu belirleyen ekipler, "dur" ihtarına uymayan aracı kovalamaya başladı. Uzun süren kovalamacanın ardından otomobil, Emek Mahallesinde durduruldu. Araçta bulunan F.E. (22), E.Y. (25), G.Ç. (21) ve B.D. (17) gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerindeki bir ruhsatsız tabancaya el konuldu.

Aranan diğer otomobilin ise Mudanya ilçesinde park halinde olduğunu tespit eden ekipler, araçtaki E.Y. (24) ile F.M'yi (30) gözaltına aldı.

Bu sırada sabahın erken saatlerinde polise, Osmangazi ilçesindeki ağaçlık alanda yaralı bir kişinin yarı çıplak halde yerde yattığı ihbarı geldi. Ekipler, hastanede tedavi altına alınan kişinin A.Y. olduğunu belirledi. Zanlıların, A.Y'yi Uludağ yolunda darbettikten sonra Hürriyet Mahallesindeki bir tamirhaneye götürdükleri, daha sonra ağaçlık alana bıraktıkları öğrenildi.

Gözaltındaki 10 kişi, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.