SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da akıl almaz olay! Yol çöktü!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kısa bir süre önce yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışmaları tamamlanan Oylat yolunda çökme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da akıl almaz olay! Yol çöktü!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde kısa bir süre önce yol genişletme ve sıcak asfaltlama çalışmaları tamamlanan Oylat yolunda çökme yaşandı.

 

Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor. 2010 yılında Bursa Valiliği tarafından Oylat kaplıcalarının turizm bölgesi olarak ilan edilmesinin ardından, 2012 yılında yol genişletme ve yeniden yapım çalışmalarına başlanıp, kısa bir süre önce tamamlanan Oylat yolunda, önceki gün meydana gelen heyelan nedeniyle sıkıntılar yaşanıyor.

10 METRE UZUNLUĞUNDA ÇÖKME YAŞANDI

Tamamı 15 milyon liraya mal olan yol genişletme çalışmasının Hilmiye köyü mevkiindeki bölümünde meydana gelen heyelan yüzünden kısa bir süre önce sorun yaşandı. Hilmiye köyü girişi mevkiinde 10 metre genişliğindeki yolun bir şeridinde heyelan nedeniyle çökme yaşandı. İnegöl’e dönüş kısmında yaşanan yarım metre yüksekliğinde 10 metre boyundaki çökme, trafik akışını engelledi. Haber verilmesi üzerine gelen karayolları ekipleri, çöken yol çevresine güvenlik ve uyarı işaretleri koyarak, olası kazanın önüne geçtiler.

YOL YAPILMAYI BEKLİYOR

Yolun çökme meydana gelen yerinde karayolları ekiplerinin, yolun onarılması ve güvenli hale getirilmesi için çalışma başlatacakları belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.