SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da akılalmaz kaza! Bu araçlardan sağ çıktılar

Bursa- Ankara yolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşak üzerinde 3 aracın birbirine karıştığı kazada bir kişi hafif bir şekilde yaralandı. Kaz

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da akılalmaz kaza! Bu araçlardan sağ çıktılar
Bursa- Ankara yolu Hikmet Şahin Köprülü Kavşak üzerinde 3 aracın birbirine karıştığı kazada bir kişi hafif bir şekilde yaralandı. Kazaya yol açan sürücü hurdaya dönen aracı kaza yerinde bırakarak kayıplara karıştı.
Ankara'dan Bursa istikametine seyir halinde olan sürücüsü belirlenemeyen özel otomobil kontrolden çıkararak karşı şeride geçti. Yol kenarındaki kaldırıma çarparak durabildi. Kazayı gören bir otomobil sürücüsü Aydın Yılmaz, önünde meydana gelen kazadaki sürücüye yardım etmek için durdu. Bu sırada Bursa'dan Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Alihan Lale yönetimindeki özel otomobil kazaya karışan araçlara çarptı. İki aracın hurdaya döndüğü kazada aracın ismi öğrenilemeyen sürücüsü kaza yerinden ayrılıp kayıplara karıştı. Kazada hafif şekilde yaralan sürücü Alihan Lale'ye kaza yerine gelen ambulansta müdahale edildi. Hurdaya dönen araçlar kaza yerine gelen çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.