SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da alkollü sürücü terörü!

Bursa Atatürk Caddesinde seyreden araca aynı yönde seyreden başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan araç otobüs

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Atatürk Caddesinde seyreden araca aynı yönde seyreden başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldı.
Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Neslihan A. kontrolündeki otomobile, aynı yönde seyreden ve alkollü olduğu iddia edilen Barış T. (36) kontrolündeki otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan Neslihan A. kontrolündeki otomobil, yol kenarında bulunan otobüs durağına daldı. Kazada durakta bulunan İlayda T.(3), Zahide Kasap ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs yaralandı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri Zahide Kasap'ı sıkıştığı otobüs durağından kurtardı.Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, çevrede bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken alkollü olduğu iddia edilen Barış T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.