SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Bayram Coşkusu ExtremPark'ta Yaşanıyor 

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün gibi uzun bir süreye yayılması tatil planlarına alternatif arayışlarını da beraberinde getirdi. Tatilini pl

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Bayram Coşkusu ExtremPark'ta Yaşanıyor 
Kurban Bayramı tatilinin 9 gün gibi uzun bir süreye yayılması tatil planlarına alternatif arayışlarını da beraberinde getirdi. Tatilini plajlarda dinlenerek değil de doğayla iç içe eğlenerek geçirmek isteyenler için Bursa ExtremPark oldukça iyi bir seçenek.
Henüz tatilde ne yapacağına karar verememiş adrenalin tutkunlarının dolu dolu bir tatil geçirebileceği Bursa ExtremPark, minik ziyaretçileri için de oldukça keyifli oyun alanlarına sahip. Tatil anlayışı eğlence ve macera olanların beklentilerini tam olarak karşılayabilecek kapasitede olan ExtremPark, Marmara bölgesinin en büyük macera ve eğlence parkı olma özelliğini taşıyor.  Tırmanma Duvarı, Serbest Atlayış, Dev Salıncak, Dev Trambolin, Salto Trambolin, Bungee Trambolin, Suni Kayak Merkezi, Dağ Kızağı-Alpin Coaster, Tubing gibi birbirinden zorlu ve eğlenceli alanlarıyla ziyaretçilerine alternatif bir bayram coşkusu yaşatmayı hedefleyen Bursa ExtremPark 9 günlük bayram tatili boyunca özellikle çocukların öncelikli tercihi olacak. Her bir aktivitesi başlı başına bir macera ve heyecan yaşatan Bursa ExtremPark 2000 m2 alan üzerine kurulu Çocuk Macera Alanı’yla minik ziyaretçilerine macera, adrenalin ve eğlence dolu bir tatil keyfi sunuyor. Bireysel veya gruplar halinde katılınabilinen, fiziksel aktivitelerin tecrübesini yaşatan Bursa ExtremPark macera severlerin tatiline heyecan katacak. (Haber Merkezi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.