SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da bedava hamsi izdihamı

Bursa'da, Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen "Bursa 4. Hamsi ve Kültür Festivali" kapsamında pişirilen 1 ton hamsi vatanda

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2018 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2018 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da bedava hamsi izdihamı
Bursa'da, Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen "Bursa 4. Hamsi ve Kültür Festivali" kapsamında pişirilen 1 ton hamsi vatandaşlara dağıtıldı.

Haşim İşcan Caddesi'nde düzenlenen festival kapsamında pişirilen hamsiler, vatandaşlara ikram edildi. Ekmek arası olarak yaklaşık 1 ton hamsinin dağıtıldığı etkinlikte uzun kuyruklar oluştu.  Dernek Başkanı Hızır Ofluoğlu, yaptığı açıklamada, Bursa'da yaşayan vatandaşlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Festivali geleneksel hale getirdiklerini belirten Ofluoğlu, şöyle konuştu: "Bu anlamda etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hamsi ve Horon Festivali adıyla başlattığımız etkinliğimizi ülkemizde yaşanan elim olaylara gösterdiğimiz hassasiyetle yönetim kurulu kararıyla 'Hamsi ve Kültür Festivali' ismiyle gerçekleştirmekteyiz. Bunu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiriyoruz. Festivalimiz, sadece hamsi ile sınırlı değil. Ücretsiz çay ikramlarımızın yanında Rize kültürümüzün tanıtımı da yapılmaktadır.''

Etkinliğe, AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan, Müfit Aydın ve Osman Mesten, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) Genel Başkanı Recep Albayrak ile vatandaşlar katıldı. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.