SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da bir yayanın ölümüne sebep olan sürücü 'vicdan azabı çekiyorum' dedi serbest kaldı

Bursa'da dün gece bir yayaya çarparak ölümüne neden olan ve kaçtıktan sonra polise teslim olan sürücü, adli kontrol şartı ile serbest b

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2019 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da bir yayanın ölümüne sebep olan sürücü 'vicdan azabı çekiyorum' dedi serbest kaldı
Bursa'da dün gece bir yayaya çarparak ölümüne neden olan ve kaçtıktan sonra polise teslim olan sürücü, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Dün gece saat 22.00'de İznik-Orhangazi karayolunun kenarında yürüdüğü sırada Hasan Aydemir'e (44), İznik istikametinden gelen otomobil çarptı. Ağır yaralanan Aydemir, kaldırıldığı İznik Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Aydemir'e çarpan otomobil Çakırca köyünde terk edilmiş halde bulundu. Polis, sol aynası ve ön farı kırık olan otomobilin sürücüsünün Şaban Y. olduğunu belirledi. Şaban Y. ise kazadan 3 saat sonra emniyete giderek teslim oldu. Zanlının ifadesinde, "Ben normal hızda ilerliyordum, iki şeridin ortasında birden belirdi. Hava yağışlı, görüş mesafesi azdı. Işıklandırma yoktu ve şahsın üstünde koyu renk vardı. Önleme imkanım olmadı, keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Vicdan azabı çekiyorum" dediği öğrenildi. Bugün adliyeye sevk edilen Şaban Y., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şahsın ehliyetine de geçici süreyle el konuldu. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.