SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da bu yolları kullanacaklar dikkat!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre trafikte aksamaya neden olabilecek yollar aşağıdaki gibidir. Görükle bağlantı yolun

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da bu yolları kullanacaklar dikkat!
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre trafikte aksamaya neden olabilecek yollar aşağıdaki gibidir.

Görükle bağlantı yolunun Ankara-İzmir istikametinden Görükle istikametine doğru yol tek yönden geliş-gidiş olarak verilecektir.
Yalova-Bursa yolunun 12-14. km leri arasında (İznik kavşağı kesimi) yol genişletme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Bursa Yalova yolu Pınar Köprülü Kavşak çalışması nedeni ile 3. Pınar caddesi’nin Yalova yoluna çıkış kesimi araç trafiğine kapatılacak olup, trafik akışı alternatif güzergahtan sağlanacaktır.
Bursa Devlet Çevreyolu Doğanköy kesiminde şehir hastanesi köprülü kavşak yapım çalışması nedeni ile trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.
-Bursa-Orhaneli il yolu güzergâhında yol genişletme çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun diğer kesiminden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Devlet Demir Yollarının “Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli hızlı tren projesi” kapsamında, Mudanya yolu cad. üzerinde bulunan 1 numaralı viyadük çalışması nedeni ile trafik akışı servis yollarından sağlanacaktır.
Kent Meydanı  - terminal arasında sürdürülen  t2  hafif raylı sistem hattı çalışması nedeni ile İstanbul yolu üzerinde şerit daraltma uygulanmaktadır.
Tarihi Kültürel Miras Şube Müdürlüğü’nce yapılan ‘‘YEŞİL CADDESİ CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA UYGULAMA YAPIM İŞİ’’ kapsamında; Yıldırım ilçesi, Kurtoğlu ve Yeşil Mahallesi’nde bulunan Yeşil Caddesi’nde cephe sağlıklaştırma çalışmaları nedeni ile yeşil cadde de şerit daraltma uygulanmaktadır.
Kestel ilçesi Saitabat mahallesi bağlantı yolu, Nilüfer ilçesi Dağyenice mahallesi bağlantı yolu, gürsu ilçesi dışkaya mahallesi bağlantı yolunda yol bakım ve asfalt kaplama çalışması nedeni ile araç trafiğine kapatılacak olup alternatif güzergahlar kullanılacaktır.
Osmangazi ilçesi kent meydanı kavşağında asfalt kaplama çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.
Nilüfer ilçesi Gül Kavşağı üzerinde yapılacak çalışma nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır.
Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi, İbrahim Paşa Mahallesi ve Hocaalizade Mahallelerinde superonline alt yapı çalışmaları nedeni ile şerit daraltma ve kapatma uygulanmaktadır.
Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi Kasım Önadım Bulvarı üzerinde doğalgaz alt yapı çalışması nedeni ile şerit daraltma uygulanmaktadır. (18.12.2017)
Nilüfer ilçesi Kurtuluş Mahallesi Atatürk Bulvarı Göçmen Konutlarına girişte yapılacak çalışma nedeni ile yol kademeli olarak trafik akışına kapatılacaktır.

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.