SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da büyük hırsızlık! Tam 650 bin lira değerinde...

Bursa'nın gemlik ilçesinde içinde 150 bin lira değerinde çelik sacı bulunan, 500 bin lira değerindeki TIR iki kişi tarafından çalındı. 2

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2018 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2018 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın gemlik ilçesinde içinde 150 bin lira değerinde çelik sacı bulunan, 500 bin lira değerindeki TIR iki kişi tarafından çalındı. 2 hırsız polise yakalanmamak için saatlerce TIR'la dolaşsa da güvenlik kameralarından yerleri tespit edilerek yakalandı.
Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan serbest bölge kamyon garajından içindeki 150 bin liralık sac bulunan bir TIR'ın çalındığı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan ilk incelemelerde TIR'ın 2 kişi tarafından çalındığı tespit edildi. İncelemeleri genişleten Gemlik polisi hırsızların yakalanmamak için çevre yollarını kullandığı ve saatlerce ilçenin etrafında dolandığını fark etti. Yaklaşık 300 güvenlik kamerası inceleyen ekipler şahısların Gemlik'ten Yenişehir'e oradan da İnegöl'e gittiğini, çaldıkları malzemeleri burada bırakarak Mudanya ilçesine gittiklerini tespit etti.


ARACIN YERİ TESPİT EDİLDİ
Aracın yerinin öğrenilmesi üzerine içerisinde 150 bin değerinde 250 ton çelik sac bulunan TIR'a polis ekiplerince el konuldu. Ekipler aracı ve içindeki malzemeleri aldıktan sonra 2 hırsızın yakalanması için de çalışmalara başladı. İsimlerinin Hasan B. ve Hasan Hüseyin Y. olduğu tespit edilen 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. TIR ve içerisindeki malzemeler sahibine teslim edilirken 2 kişi de sorguları yapılmak üzere emniyete götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.