SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da büyük kaza

Bursa’da adres sormak için kamyonundan inen sürücü, frenleri boşaldığı öne sürülen kendi aracının altında kalarak şans eseri yaralı ku

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da büyük kaza
Bursa’da adres sormak için kamyonundan inen sürücü, frenleri boşaldığı öne sürülen kendi aracının altında kalarak şans eseri yaralı kurtuldu. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gencay Yalğar (45), dolgu malzemesi dolu 16 YY plakalı kamyonunu sağ şeride çekip adres sormak için aşağıya indi. Bu sırada frenleri boşaldığı iddia edilen kamyon geriye doğru hareket etmeye başladı. Kamyon, Yalğar’ın üzerinden geçip, duvara çarparak durdu. Kamyonun içerisindeki dolgu malzemeleri de bir aracın üzerine devrildi. Pert olan araç çekici tarafından olay yerinden kaldırıldı. Şans eseri kazayı yaralı olarak atlatan Yalğar, 112 ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yalğar’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kamerasında
Öte yandan feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kamyon Gencay Yalğar’ın üzerinden geçtikten sonra önce direğe, daha sonra duvara çarparak durduğu görüldü.
Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.