SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da büyük tehlike!

Bursa'da her gün önünden yüzlerce kişinin geçtiği ve aynı zamanda otobüs durağı olarak kullanılan elektrik direği yola doğru eğimi ile g

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2014 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da büyük tehlike!
Bursa'da her gün önünden yüzlerce kişinin geçtiği ve aynı zamanda otobüs durağı olarak kullanılan elektrik direği yola doğru eğimi ile görenleri hayrete düşürüyor. Her an devrilme tehlikesi olan direk binlerce aracın geçtiği Çekirge caddesi için de büyük tehdit oluşturuyor.
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Çekirge caddesi üzerinde bulunan bir elektrik direği tehlike saçıyor. Her gün binlerce aracın geçtiği ve altından yüzlerce insanın otobüs beklediği direk yola doğru olan eğimiyle vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Her an kırılıp yola devrilecekmiş gibi duran direğin altı aynı zamanda otobüs durağı olarak kullanılıyor. Yetkililerin acilen elektrik direğini değiştirmeleri gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Elektrik direğinin altı aynı zamanda otobüs durağı, burada otobüs beklerken direk devrilirse can kayıpları olabilir. Bu direk her gün binlerce aracın geçtiği çekirge caddesini de tehdit ediyor” dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.