SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Cumhur İttifakı kahvaltısı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları, kahvaltıda bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajlar

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2019 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2019 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Cumhur İttifakı kahvaltısı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları, kahvaltıda bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Karacabey Belediye Başkanı ve Adayı Ali Özkan’ın da hazır bulunduğu kahvaltıya AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, MHP İlçe Başkanı Mümin Koçan ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları katıldı. Kahvaltıda konuşan Ertem İşcan, kırmadan, kırılmadan, gücenmeden cumhur ittifakını zaferle taçlandıracaklarını söyledi.  Mümin Koçan da, hep beraber dava için birlik ve beraberlik içerisinde yola çıktıklarını ve mahallî seçimlerde zafere cumhur ittifakıyla ulaşacaklarını belirtti.  “Bir olacağız, iri olacağız ve diri olacağız” diyen Ali Özkan, meclis üyesi adayları ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Özkan, “Cumhur ittifakının adayları olarak bir yola çıktık. Allah yolumuzu hayırlı eylesin. Karacabey AK Parti ve MHP teşkilatları olarak birbirimize kenetlendik. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya koşacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra ortak programlar yaparak halkımız ile buluşacağız. Cumhur ittifakı olarak en yüksek oyu alıp uyum içerisinde çalışarak halkımıza en güzel hizmetleri kazandıracağız” ifadelerini kullandı. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.