SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da dehşet! Silahlı sopalı saldırdılar...

Bursa'da sahilde oturan iki kişi henüz bilinmeyen bir sebeple dört kişi tarafından saldırıya uğradı, silahla yaralanan bir kişi hayatını

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2018 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2018 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da dehşet! Silahlı sopalı saldırdılar...
Bursa'da sahilde oturan iki kişi henüz bilinmeyen bir sebeple dört kişi tarafından saldırıya uğradı, silahla yaralanan bir kişi hayatını kaybetti. 
Olay dün akşam saat 22.30'da sahil yolunda eski mezbahane önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeki D. ve arkadaşı Y.E.A, sahil kenarında oturdukları sırada kimliği belirlirsiz kişilerin silahlı ve sopalı saldırısına uğradı. Sebebi henüz belirlenemeyen olayda  araçtan inen 4 kişi, Zeki D. ve Y.E.A'nın yanına gelerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmanın ardından iddiaya göre N.D., silahını çekerek, Zeki D.'yi sağ omzundan silahla vurdu. Y.E.A. ise başına aldığı odun darbesiyle yaralandı. Şüpheliler, plakası tespit edilen araca binerek olay yerinden kaçtı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla İznik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Zeki D. kurtarılamadı. Polis, olayın hemen ardından cinayet şüphelisi N.D. ve oğlu M.D.'yi saklandıkları bir arazide yakaladı. Cinayeti işleyen baba N.D.'nin suçunu oğlu M.D.'nin üstlenmek istediği ileri sürüldü. Cinayet zanlıları baba ve oğlunun emniyette sorgusu sürüyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.