SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da döner bıçaklı kahvehane baskını! 1 ölü, 1 yaralı

Bursa’da çalıntı motosiklet yüzünden satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçaklarıyla birbirlerine giren şahıslar ortalığı savaş alanı

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2012 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2012 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da çalıntı motosiklet yüzünden satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçaklarıyla birbirlerine giren şahıslar ortalığı savaş alanına çevirdi. Kahvehanede çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. 

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bir kahvehanede meydana geldi. 15 gün önce motosikleti çalınan Murat S., motosikletinin evinin yakınlarında bulunan Roman vatandaşlar tarafından çalındığını düşünerek Duran Dernek ile görüştü. Duran Dernek, “Biz bu konuyu yarın Sakarya Caddesi’ndeki kahvehanede görüşelim” diyerek Murat S.’yi eve gönderdi. Pazar akşamı kardeşleri Arif, Kadem ve Kerim S.’yi de alarak satır, av tüfeği, döner ve ekmek bıçağı ile kahveye gelen Murat S., Duran Dernek’i beklemeye başladı. Duran Dernek’le görüşürken çalıntı motosiklet yüzünden çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Dernek’in arkadaşı Yunus Kaynak da kavgaya dahil olunca olaylar büyüdü. Çıkan kavgada Kadem S., yanındaki av tüfeği ile sağa sola ateş etmeye başladı. Murat S. ise elindeki bıçakla Duran Dernek'i göğsünden, Yunus K.'yi karnından yaraladı. Olay yerine gelen Duran Dernek’in yakınları Şahin, Cem ve Hakan Dernek, yaralı olan kardeşi ve Yunus K.’yi otomobille özel bir hastaneye götürdü. Ağır yaralanan Duran Dernek hastanede hayatını kaybetti. Kavgayı ayıramayan çevredeki esnaf ve vatandaşlar polise haber verdi. Ellerinde satırlar bulunan zanlılar, olay yerine gelen polise de saldırdı. Kavganın ortasında kalan Işıklar Polis Karakolu görevlileri olay yerine takviye ekip isterken, zanlılar kaçtı.

Kavgada hayatını kaybeden Duran Dernek’in yakınları hastaneye akın etti. Hastanede taşkınlık çıkaran Dernek’in yakınlarını polis sakinleştirmekte güçlük çekerken, olay yerine Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden takviye ekip istendi. Hastane önünde geniş güvenlik önlemi alan polis, hasta yakınlarını hastaneden dışarı çıkardı. Duran Dernek’in cenazesi ise Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, Adli Tıp Kurumu önünde de geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın ardından kavganın yaşandığı yere gelen Duran Dernek’in bir yakını ise polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Akrabasının kavgada ağır yaralandığını duyan şahıs, kavgada işyerinin kırılan cam parçalarını alarak kendisini kesti. Hap kullandığı iddia edilen şahsı sakinleştirmek için polis ekipleri devreye girdi ancak şahıs kimseyi yanına yaklaştırmadı. Kanlar içinde kalan ve olay yerinden uzaklaşan şahıs, polis tarafından ara sokakta gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis, kavgaya karıştıkları tespit edilen Murat S., Arif S., Kerem S., Cem D. ve Hakan D.’yi gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan zanlıların suçlarını kabul etmedikleri, kavganın motosiklet hırsızlığı yüzünden çıktığını söyledikleri öğrenildi. Zanlılar, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.