SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da enflasyonla mücadele eden esnaf isyan etti! Kiralara fahiş zam...

 Herkesin enflasyonla topyekûn mücadele adı altında indirim yaptığı bu günlerde Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün kiralara fahiş zam y

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2018 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2018 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da enflasyonla mücadele eden esnaf isyan etti! Kiralara fahiş zam...
 Herkesin enflasyonla topyekûn mücadele adı altında indirim yaptığı bu günlerde Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün kiralara fahiş zam yapması kiracıları isyan ettirdi. 
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan bir iş hanında 30 tane dükkanı bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğü, kiracılarına gönderdiği mesajda, 2019 yılı Ocak ayından itibaren kiralara yüzde 25 zam yapılacağını bildirdi. Her yıl kiralara yüzde 7-8 zam yapan Vakıflar Genel Müdürlüğü işlerin bozuk olduğu ve vatandaşların enflasyonla mücadele adı altında indirim yaptığı bu günlerde kiralara yüzde 25 zam yapma kararı alması tepkiye sebep oldu. Vakıflar Genel Müdürlüğünden dükkan kiralayan esnaf enflasyonla topyekûn mücadele için sattığı ürünlerde indirim yaparken, Vakıflar'ın zam yapmasına isyan etti. İşlerinin son günlerde bozuk olduğunu ifade eden kiracılar, “Biz enflasyonla topyekûn mücadele ederken Vakıflar Genel Müdürlüğü kiralarımıza yüzde 25 zam yaptı. Bu zammın izahı olamaz. Son günlerde işlerimiz zaten bozuk, her yıl yüzde 7-8 zam yapan Vakıflar'ın yüzde 25 zam yapması bizi mağdur etti. Biz kiraların düşük oranda artmasını istiyoruz” dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.