SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da eski eşinin sevgilisini bıçakladı

İnegöl'de eski eşinin sevgilisini bıçaklayarak ağır  yaraladı. İnegöl ilçesinde bir kişi, sevgilisinin eski kocası tarafından b

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da eski eşinin sevgilisini bıçakladı
İnegöl'de eski eşinin sevgilisini bıçaklayarak ağır  yaraladı.
İnegöl ilçesinde bir kişi, sevgilisinin eski kocası tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Hamdullah T., boşandığı eşi N.T.’nin evinden çıkan Ercan D. ile tartışmaya başladı. Hamdullah T., kardeşi Maşallah T. ile birlikte Ercan D.'yi darp etmeye başladı. Öfkeli ağabey ve kardeşi, Ercan D.’yi yumruk ve tekmelerle duvara vurdu. Kavga sırasında Hamdullah T., üzerindeki bıçakla Ercan D.’yi yaraladı. Göğsüne ve omzuna bıçak darbesi alan Ercan D. kanlar içinde kalarak yere düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri kavgayı ayırarak, genci bıçaklayan Hamdullah T. ve kardeşi Maşallah T.’yi gözaltına aldı.

Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan genç, olay yerine çağrılan 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Kavga ve bıçaklama anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.