SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü

BURSA'DA 2 KATLI EVİN DUVARI ÇÖKTÜ. (SAMET DOĞRU/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2016 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da facianın eşiğinden dönüldü
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir inşaatın temel çalışmaları nedeniyle yan duvarı çöken iki katlı binada hasar oluştu.
Olay sabaha karşı saat 4:50 civarından Pınarbaşı Mahallesi, Pınarbaşı Caddesi 107 kapı numaralı evde meydana geldi. Geçtiğimiz hafta evin yan tarafındaki eski ev yıkılarak, yeni evin inşaatının temel atma çalışmalarına başlanması ile birlikte çevrede bulunan evlerde hasar oluşmaya başladı.



Bir haftadır tedirgin olan ev sahipleri bu sabah büyük bir gürültü ile evin duvarının çöktüğüne tanıklık etti. Binanın mutfak duvarının komple çöktüğü, herhangi bir yaralanmanın olmadığı evde, beyaz eşyalar başta olmak üzere birçok eşyanın hasar gördüğü tespit edildi. Evin sahibi Sabahat Kiriz, “Yan binada kazı başladığında bir hasar yaşadık, polisleri çağırdık anlaşma yoluna gidildi ve zararın karşılanacağını söylediler” dedi. Evi yapacak olan müteahhit hiçbir zaman gelmedi. Mimar var o ilgileniyor bizimle. Ama bu durumda olunca kimseye güvenimiz kalmadı. 8 yıllık gelinim yeni buraya taşınmıştı, evi de mükemmel yaptırdılar, dünya kadar masraf ettiler, mağdur durumdayız” ifadelerini kullandı.
Bir diğer evin sahibi olan Muharrem Ulukavak, “Karda kaldık, sabaha karşı yıkıldı ve içeride hayvan da vardı. Karda kışta sokakta kaldık” dedi. İnşaatın başladığından beri rahat oturamadıklarının altını çizen Ulukavak, tedirgin olarak yaşadıklarını bir an önce mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.