SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da FETÖ'den 10 kişi kefaletle serbest kaldı

FETÖ'nün Bursa'da faaliyet gösteren eğitim kurumlarından Slim A.Ş'de çalışan öğretmen ve yöneticilerin aralarında bulunduğu 86 sanıktan t

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da FETÖ'den 10 kişi kefaletle serbest kaldı
FETÖ'nün Bursa'da faaliyet gösteren eğitim kurumlarından Slim A.Ş'de çalışan öğretmen ve yöneticilerin aralarında bulunduğu 86 sanıktan tutuklu bulunan 10 kişi 15 bin lira kefaletle serbest kaldı. 2 gün süren yargılamanın ardından tahliye edilen sanıkların hafta sonu ve yılbaşı tatili nedeniyle kefaret ücretlerini yılbaşından sonra yatırıp serbest kalabilecekleri öğrenildi. 

Bursa'daki FETÖ'nün eğitim kurumlarından Slim A.Ş'de çalışan öğretmen ve yöneticilerin aralarında bulunduğu 86 sanıktan tutuklu bulunan 10 kişinin davası görüldü. 15 bin lira kefaretle serbest bırakılması kararlaştırılan 10 sanık yılbaşından sonra ücretleri ödedikten sonra tahliye edilecek.
Bursa 8. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasına tutuklu 10 sanık avukatlarıyla katıldı. Duruşmada tutuklu sanıkların tahliye talepleri dinlendi.
Mahkeme heyeti kısa bir aranın ardından, tutuklu bulunan 10 sanığın kefaretle serbest bırakılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. (İHA)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.