SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da FETÖ/PYD Adliyeye Kadar Sızdı

Bursa’da FETÖ/PDY terör örgütüne yapılan operasyonda; adliyelere sahte belgelerle usulsüz olarak memur olarak alınan ve sahte belge temin eden 30

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da FETÖ/PYD  Adliyeye  Kadar Sızdı
Bursa’da FETÖ/PDY terör örgütüne yapılan operasyonda; adliyelere sahte belgelerle usulsüz olarak memur olarak alınan ve sahte belge temin eden 30 kişi gözaltına alındı.

 

 

FETÖ/PDY terör örgütünün devlet kurumlarına sızma eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyonlar ülke genelinde devam ederken Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bursa genelinde yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY terör örgütüne büyük darbe vuruldu. Örgütün Bursa’daki devlet kurumlarına sızma stratejilerini takip eden terör ekipleri Bursa Adliyesine örgüt yandaşlarının sahte belgelerle zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru gibi görevlere memur olarak alındıklarını tespit etti.
Yapılan operasyonda adliyeye usulsüz olarak alınan memurlar ile bu memurlara sahte belge temin ettikleri belirlenen 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin 7'sinin İnegöl ilçesinde olduğu öğrenildi.
Öte yandan, daha önce emniyet, adliye ve T.S.K. gibi devlet kurumlarına eleman temin ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 11 kişiden 3’ü silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanırken 8’i hakkında adli kontrol kararı verildi. Halen yurt dışında oldukları tespit edilen 3 kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.