SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da hırsızlık şüphelisi kadının doğum sancısı tutunca emniyet yerine hastaneye götürüldü

Hırsızlığa karıştığı için her yerde aranan araç Bursa'dan İnegöl'e gelirken  durduruldu. Araçta 3 kadın ve 2 erkek gözaltına alın

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2019 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2019 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da hırsızlık şüphelisi kadının doğum sancısı tutunca emniyet yerine hastaneye götürüldü
Hırsızlığa karıştığı için her yerde aranan araç Bursa'dan İnegöl'e gelirken  durduruldu. Araçta 3 kadın ve 2 erkek gözaltına alındı. Hamile iki kadından biri, doğum sancısı tutunca ambulansla hastane kaldırıldı.
Geçtiğimiz ay İnegöl'de bir evden yüklü miktardan ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen aracın plakasını tespit eden İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracın plaka takip sisteminden geçtiğini görünce harekete geçti. Araç için kavşaklarda tedbir alan trafik ve asayiş ekipleri,otomobili Merpa önünde durdurdu. Araçta 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınlardan ikisinin hamile olduğu orta çıktı. Songül G'nin (28) doğum sancısı tutunca olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yakalanan Savaş S. (26), 7 aylık hamile Handan U.(26), Nehir K. (25) ile Yılmaz G. (30) gözaltına alındı. Öte yandan durdurulan araca sigortası olmadığı için ekipler tarafından ceza kesildi. Araç çekici yardımıyla polis merkezine götürülerek detaylı şekilde araması yapılacak. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.