SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da İstihdam Buluşması rekor ilgi gördü

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şe

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu yıl 5'incisi düzenlenen Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, yazar Şermin Yaşar ile yazar Hakan Mengüç sevenleriyle bir araya gelerek birbirinden farklı konularda sunumlar yaptı. Konferanslara yüzlerce kişi akın etti. 

Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve İş-Kur ortaklığında yapılan ve açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’nın katıldığı BİİB’2018, yoğun ilgi gördü. Merinos AKKM’deki stantlarda iş arayanlarla firma yetkilileri görüşmeler yaparken, diğer yandan Orhangazi, Yıldırım Beyazıd, Hüdavendigar ve seminer salonlarında konferans ve sertifikalı eğitim programları düzenlendi. 10 holding, 20 şirketler grubu ve toplamda 191 firmanın 200 stantla katıldığı, 3 konferans ile 30 sertifikalı eğitim programının yer aldığı buluşmaya, 50 binin üzerinde Bursalı katılım gösterdi. Merinos AKKM Orhangazi ve Yıldırım Beyazıd salonlarında düzenlenen konferans programlarında kişisel gelişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören, yazar Şermin Yaşar ile yazar Hakan Mengüç sevenleriyle bir araya gelerek birbirinden farklı konularda sunumlar yaptı. Konferanslara yüzlerce kişi akın etti. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.