SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da konserler iptal edildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsrail saldırıları sonucu Filistin’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak amacıyla Temaşa-i Ramazan etki

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2014 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da konserler iptal edildi
Bursa Büyükşehir Belediyesi, İsrail saldırıları sonucu Filistin’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak amacıyla Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Merinos Park ve ilçelerde bu hafta sonu düzenlenecek konserleri iptal ederken, saldırılarda yaşamını yitiren Filistinliler için bugün Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenliyor.

 

Bursa’da her ramazan akşamına özel hazırlanan programlarla Bursalıların buluşma noktası haline gelen Merinos Park’ta 18 Temmuz Cuma günü sahne alacak Mithat Körler konseri  Gazze’de yaşanan insanlık dramı yüzünden iptal edildi.

Bunun yanı sıra 19 Temmuz Cumartesi günü Merinos Park’ta yapılacak Mustafa Ceceli konseri ve yine Merinos Park’ta 20 Temmuz Pazar günü yapılacak Mahşer-i Cümbüş Doğaçlama Tiyatral Gösteri de iptal edildi.18 - 19 Temmuz tarihlerinde Karacabey ve İnegöl ilçelerindeki Orhan Hakalmaz konseri de iptal edildi.

Konser dışındaki tüm etkinliklerin program dahilinde devam edeceği belirtilirken, iptal edilen konserler yerine 19 Temmuz Cumartesi günü Merinos Park’taki Temaşa-i Ramazan etkinlikleri kapsamında Gazze’de yaşamını yitirenler için Kuran-ı Kerim ve özel dua programı yapılacak. Bursa İl Müftüsü Mehmet Emin Ay’ın da görev alacağı programda dört farklı imam hatip de vatandaşlara Kuran ziyafeti çektirecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.