SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Kültürpark'ta buz pateni pisti hizmete girdi. 

YAKLAŞIK 500 BİN METREKARE ALANLI KÜLTÜRPARK İÇİNDEKİ HAVUZUN KULLANILMAYAN KÜÇÜK BÖLÜMÜ, BUZ PATENİ PİSTİ OLARAK YENİDEN DÜZENLENDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2017 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2017 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da Kültürpark'ta buz pateni pisti hizmete girdi. 
Yıllardır Bursalıların en gözde buluşma mekanlarından biri olan Reşat Oyal Kültürparkı, artık buz pateni meraklıların da toplanma noktası olacak. Yaklaşık 500 bin metrekare alanlı Kültürpark içindeki havuzun kullanılmayan küçük bölümü, buz pateni pisti olarak yeniden düzenlendi. Tesisler, pist ve çevre düzenlemesi ile birlikte yaklaşık 2 milyon liraya mal olan yatırım da kafeterya ve pist düzenleme alanları da bulunuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı konuşmada, Bursa’da hareket ve bereket döneminin tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Buz pateni tesisinin şehrin en nadide alanlarından biri olan Kültürpark’a ayrı bir güzellik getireceğini söyleyen Başkan Altepe, “Burası hem çeşitli aktivitelerin yapılacağı ve buluşmaların olacağı bir merkez olacak hem de üstlendiği rolle Kültürpark’a hareket ile canlılık getirecek. İnşallah daha önce atıl olan bu alan, ilerleyen günlerde ışıl ışıl bir hal alacak. Gece ve gündüz burada spor yapılacak. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bursa’mıza, sporumuza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bin metrekare alana 2.5 milyon TL’lik yatırımla kurulan buz pateni tesisinde sentetik zemin kaplamalı buz paten pisti, sosyal tesis, kafeterya ve seyir tribünü yer alıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.