SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da molotof hazırlayan 4 kişi yakalandı

Bursa’da açlık grevleri sebebiyle yürüyüş yapan BDP’liler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavgayla ilgili soruşturma kapsamında molo

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2012 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2012 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa’da açlık grevleri sebebiyle yürüyüş yapan BDP’liler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavgayla ilgili soruşturma kapsamında molotof hazırladığı tespit edilen yaşı küçük 4 kişi gözaltına alındı. 

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yavuz Selim ve Ulus mahallelerinde 28 Ekim günü açlık grevleri sebebiyle yürüyüş yapan BDP’liler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavgayla ilgili soruşturma sürüyor. 3 gün süren olaylar esnasında ve sonrasında yapılan çalışmalarda 24 şahıs yakalanarak haklarında işlem yapıldı. Emniyet ekipleri, MOBESE, işyerlerine ait güvenlik kamera kayıtları, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ve olay yerlerindeki görevlilerce çekilen kamera kayıtlarını inceleyerek, olaylara karışan şahısları tespit etti. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "mala zarar verme, kasten yaralama, yağma, devlet malına zarar verme, görevli memura mukavemet etme, kamu düzeni ve genel sağlığın bozulması ve terör örgütünün propagandası" olaylarına karıştıkları tespit edilen 6 kişiyi yakaladı.

Adliyeye sevk edilen 6 kişiden biri serbest bırakılırken, 5 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca olaylar esnasında molotof kokteyli hazırladıkları tespit edilen yaşları küçük 4 kişi de gözaltına alınarak, haklarında işlem yapıldı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, benzeri olayların yaşanmaması için vatandaşları sağduyulu olmaya ve dedikodulara itibar etmemeye çağırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.