SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da motorize polis ekibi kaza yaptı: 2 yaralı

Bursa'da göreve giden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motorize Yunus Timi Amirliği ekibi, istirahatta olan polis memurunun özel aracıyla

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2012 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2012 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da göreve giden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motorize Yunus Timi Amirliği ekibi, istirahatta olan polis memurunun özel aracıyla çarpıştı. Kazada yaralanan 2 polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı.

CİHAN - Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Motorize Yunus Tim Amirliği'nde görevli polis memurları Mehmet Uğur Y. ve Ahmet B.'ün kullandığı motosiklet Temenyeri Parkı'na şüpheli şahıs uygulamasına giderken kaza yaptı. Mehmet Uğur Y. İdaresindeki motosiklet, Osmangazi ilçesi Stad Caddesi'nde istirahatte olan polis memuru Erdal B.'in kullandığı otomobile çarpmamak için sürücünün direksiyonu kırmasıyla devrildi. Kazada Mehmet Uğur Y. Ve Ahmet B. yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazaya karışan polis memuru Erdal B. de meslektaşlarına kazanın nasıl olduğunu anlattı. Yaralı polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Dün de meydana gelen kazada, motorize Yunus Timi'nde görevli iki polis, Beşevler Mahallesi'nde motosikletin devrilmesiyle yaralanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.