SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da okullar tatil mi ?

3Yurdu etkisi altına alan  kar yağışı  gece saatlerinden itibaren  etkisini göstermeye başladı.Kar yağışı ile birlikte gözler valilikten

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2016 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2016 02:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da okullar tatil mi ?
3Yurdu etkisi altına alan  kar yağışı  gece saatlerinden itibaren  etkisini göstermeye başladı.Kar yağışı ile birlikte gözler valilikten yapılacak açıklamalara çevrildi. Bursa Valiliği'nden Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçeleri için kar tatili açıklaması yapılmazken, Keles, Harmancık, Orhaneli, İznik ve Büyükorhan'da yoğun kar yağışı sebebiyle yarın (30 Aralık 2016 Cuma günü) bir günlük kar tatili ilan edildi.Bursa Valiliği 'nin resmi sitesine yoğunluk sebebi ile  ulaşımda güçlükler yaşanıyor.

Bursa Valiliği kötü hava koşulları nedeniyle Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli ilçelerinde bulunan ilk, orta öğretim okullarda eğitime yarın ara verdi.  İznik'te de okulların tamamı tatil edilirken  kamuda görevli hamile ve engelli vatandaşlar da idari izinli sayılacak.  Bursa Valiliğinin sitesine yoğunluk sebebi ile  şuanda erişim sağlanamıyor. Yetkililer, kötü hava koşullarının devam etmesi halinde diğer ilçeler için açıklamalarda bulunacaklar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.