SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da paralelcilere himmet ve kurban operasyonu

Bursa'da savcılığın başlattığı, "ihaleye fesat karıştırmak ve nitelikli dolandırıcılık" soruşturması kapsamında, paralel yapıya yakın olduğ

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da paralelcilere himmet ve kurban operasyonu
Bursa'da savcılığın başlattığı, "ihaleye fesat karıştırmak ve nitelikli dolandırıcılık" soruşturması kapsamında, paralel yapıya yakın olduğu öne sürülen bir gıda şirketine operasyon düzenlendi. Kurban bayramında toplanan kurbanların kesilerek bu gıda şirketi üzerinden kamu kurum kuruluşlarının et ihalelerinde düşük fiyatla satıldığı öne sürüldü.
İddiaya göre, bu durumdan rahatsız olan bazı kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda savcılık soruşturma başlattı. Bayramda toplanan kurban himmetlerinin bu gıda şirketi tarafından kesilerek, kamu kurum kuruluşları ile belediyelerin et ihalelerinde düşük fiyatla satıldığı iddia edildi.
Mali polis sabah saatlerinde başlattığı operasyonla yemek şirketinin DOSAB'daki merkezi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki bir müşavirlik firması ile gıda firmasının Yeşil'deki deposunda arama yaptı. Bazı evraklara el konulurken, herhangi bir gözaltı işlemenin yapılmadığı öğrenildi.
İddiaya göre, himmet kurbanlarının şirket tarafından kesilerek düşük fiyatla ihalelerin kazanıldığı belirtildi. El konulan belgelerin incelenmesinin ardından soruşturma derinleştirilecek. Olayla ilgili soruşturma ve mali polisin arama işlemi sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.