SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da romanlar askerlik şubesine koştu

Karacabey ilçesinde, Romanlar, gönüllü askerlik için askerlik şubesine müracaat etti.  Karacabey'de yaşayan Romanlar, 'Zeytin Dalı H

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2018 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da romanlar askerlik şubesine koştu
Karacabey ilçesinde, Romanlar, gönüllü askerlik için askerlik şubesine müracaat etti. 
Karacabey'de yaşayan Romanlar, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu. Saadet Mahallesi Muhtarı ve Gençlerimizi Koruma Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Hüseyin Uzer ve Karacabey Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çalıbaşı öncülüğünde Afrin şehitleri için mevlit okutuldu. Mevlidin ardından Roman vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Karacabey Askerlik Şubesi'ne yürüdü. Türk bayrakları taşıyan Romanlar, 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için şubede dilekçe doldurarak, gönüllü askerlik müracaatında bulundu.
Dernek Başkanı Hüseyin Uzer, "Karacabey'de yaşayan Roman vatandaşları adına, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın inmemesi, ezanımızın dinmemesi için ordumuzu Afrin'de yalnız bırakmayacağız. Gönüllü askerlik için müracaatta bulunduk. Gençlerimiz için, çocuklarımız için, bu güzel vatanımız için canımızı vermeye her zaman hazırız" dedi.
(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.