SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sağlık çalışanları Mehmetçik için ördü

 Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) tarafından askerler için başlatılan atkı ve bere örme kampanyasına, çok sayıda doktor ve hem

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2018 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2018 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sağlık çalışanları Mehmetçik için ördü
 Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) tarafından askerler için başlatılan atkı ve bere örme kampanyasına, çok sayıda doktor ve hemşire ile aileleri katıldı.

Kadın doktor ve hemşireler ile bazı erkek sağlık çalışanlarının anne ve eşleri tarafından örülen, içlerine "Sağlığınız bize, güvenliğimiz size emanet", "Anne şefkati ve dualarla ördüğümüz bu atkılar sizi soğuktan korusun" gibi notların konulduğu atkı ve bereler, BUSAD binasında toplandı.

Asker giysilerine uygun haki renkli iple kısa sürede 200 çift atkı ve bere ören sağlıkçılar, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere kendileri götürüp teslim edecek.

BUSAD Başkanı Metin Altundal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok sayıda gönüllü doktor ve hemşirenin kampanyaya katıldığını söyledi.

Altundal, şöyle konuştu:

"Son günlerde Afrin'de ve doğu illerinde ülkemiz için kahramanca mücadele eden Mehmetçiğimize çam sakızı çoban armağanı bir katkımız olsun diye böyle bir kampanya başlattık. Sağolsunlar arkadaşlarımız da yoğun bir ilgi gösterdiler. Hem yönetimdeki üyelerimiz, hem de doktor ve hemşirelerimiz ördükleri atkı ve bereleri bizlere ulaştırarak, içlerine de sevgilerini, dualarını yazıp yerleştirerek Mehmetçiğin yanında olduğumuzu göstermek istedik."

Ördüklerini atkı ve bereleri, sınıra kendilerinin götüreceğini ve moral ziyareti sırasında Mehmetçiğe teslim edeceklerini aktaran Altundal, "Elbette ki, Mehmetçiğimizin bunlara ihtiyacı yok. Ülkemiz güçlü bir ülke, bunların hepsini karşılayabilecek durumdadır. Ama biz onların yanında olduğumuzu göstermek maksadıyla, ateşe su taşıyan karınca misali bunu yapmak istedik ve örülen yaklaşık 200 çift atkı ve bereyi onlara götüreceğiz." dedi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.