SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sahte doktor yakalandı! Estetik operasyon bile yapmış...

Bursa'da kendisini doktor olarak tanıtıp kliniğinde estetik işlemde bulunan M.O. yakalandı. M.O.'nun tıp fakültesi mezunu olmadığı ortaya

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da sahte doktor yakalandı! Estetik operasyon bile yapmış...
Bursa'da kendisini doktor olarak tanıtıp kliniğinde estetik işlemde bulunan M.O. yakalandı. M.O.'nun tıp fakültesi mezunu olmadığı ortaya çıktı. 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer ilçesinde bulunan bir klinikte, sadece doktorlar tarafından gerçekleştirilmesi gereken estetik operasyonların tıp eğitimi almamış kişi tarafından yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekiplerce belirlenen adrese düzenlenen operasyonda M.O. gözaltına alındı. Klinikte yapılan aramalarda estetik operasyonlarda kullanılan çok sayıda ilaç, tıbbi malzeme ve cihaz, hasta kayıt formları ile hasta isimlerinin ve ücretlerinin yazılı olduğu notlar ele geçirildi.
Estetik operasyon yaparken çekilmiş fotoğraflarını paylaşmış
M.O'nun tıp fakültesi mezunu olmadığı, internet ve sosyal medya üzerinden kendisini doktor olarak tanıttığı, estetik operasyon yaparken çekilmiş fotoğraflarını paylaştığı belirlendi. Polis ekiplerinin çalışmaları sırasında kliniğe gelen ve durumu öğrenen vatandaşlar da M.O'dan şikayetçi oldu. Zanlı emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. (AA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.