SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da saldırıya uğrayan 'pavyoncular kralı' hayatını kaybetti!

Bursa’da, gece kulübü sahibi Zeynel Demir (40), iş yerinin önünde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2019 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2019 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da saldırıya uğrayan 'pavyoncular kralı' hayatını kaybetti!
Bursa’da, gece kulübü sahibi Zeynel Demir (40), iş yerinin önünde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Demir kaldırdığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Demirtaşpaşa Mahallesinde bulunan bir gece kulübünün önünde meydana geldi. İddiaya göre, akşam 18.00'de ortağı ile gece kulübüne bakım yaptıran Demir yoldan geçen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Zeynel D. kanlar içerisinde yere yıkıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

HAYATINI KAYBETTİ

Zeynel D.’nin ortağı taksi çağırıp arkadaşını 100 metre ileride olan hastaneye götürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ilk yaptıkları incelemede bir çok boş kovan ele geçirdi. Hastaneye kaldırılan Zeynel Demir tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Pavyon sahibinin vurulma anı ise kameralara böyle yansıdı;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.